Micropigmentare buze

Micropigmentare buze cu pigmenţi organici.

MICROPIGMENTARE BUZE – INTRODUCERE


Procedeul cunoscut sub denumirea de micropigmentare buze presupune inserarea de pigmenți organici bioresorbabili în epiderma buzelor. Acest procedeu este facut prin intermediul unui ac steril, de unică folosință, extrem de fin și subțire. Prin micropigmentare se poate ameliora forma, culoarea, fizionomia și volumul buzelor, care își vor păstra un aspect feminin, atrăgător și senzual indiferent de situație. Micropigmentarea conferă buzelor dumnevoastră un aspect impecabil, feminin și senzual în orice moment al zilei.


AVANTAJE #1

  • Corecție asimetrii
  • Aspect natural
  • Pigmenți organici
  • Durata: 2 ședințe
micropigmentare buze

MICROPIGMENTARE BUZE – BENEFICII


Puteți astfel renunța odată pentru totdeauna la clasicele produse cosmetice de retuș, a căror aplicare vă consumă timp, bani, dar și stres. Buzele micropigmentate se vor bucura astfel de un contur perfect și de o culoare splendidă în fiecare moment al zilei.

Fiind o zonă mult mai sensibilă decât sprâncenele, procedeul va necesita un volum mai mare de muncă și, evident, un timp mai mare de execuție. În medie, un astfel de procedeu durează între 2 și 3 ore, iar un retuș se întinde pe durata a una sau maxim 2 ore.  Procesul de micropigmentare a buzelor va debuta cu aplicarea unei creme anestezice. Apoi urmeaza etapa de desen a conturului buzelor, prin care se va stabili forma finală pe care o vor avea buzele în urma micropigmentării.


AVANTAJE #2

  • Gamă variată de culori
  • Specialist acreditat național și internațional
  • Cremă anestezică puternică
micropigmentare buze

MICROPIGMENTARE BUZE – PROCEDURA


Odată stabilită forma finală, va începe procedura propriu-zisă de micropigmentare. Aparatul pe care il folosim este importat din Statele Unite ale Americii si este utilizat de multi traineri internationali. La sfârșitul aplicării pigmentului, se va sta cu o mască de pigment, timp de 10 minute, pentru a stabiliza pigmentul în piele.

După această etapă, se va trece la îndepărtarea reziduurilor de pigment și la aplicarea unui balsam hidratant ce ajuta la o vindecare cat mai rapida.

După stabilizarea pigmenților în buze, clientele noastre vor putea renunța la ruj precum și la orice alte produse de ameliorare a formei și conturului buzelor. Pigmenții își vor păstra culoarea în timp, urmând însă a dispărea treptat în mod natural odata cu timpului.


NOTĂ

  • Folosim pigmenți organici, de înaltă calitate, utilizați de traineri internaționali acreditați, care nu își pierd culoarea în timp.
micropigmentare buze

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAŢIE GRATUITĂ

Contactează-ne acum și fă-ne o vizită sau consultă-te cu unul din specialiștii noștri.