Micropigmentare scalp

Micropigmentare scalp cu pigmenţi organici care nu îşi pierd culoarea în timp.

MICROPIGMENTARE SCALP – INTRODUCERE


Procedura cunoscuta drept micropigmentare scalp este o tehnica de mare succes in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, avand si denumirea de tatuaj medical, vine ca răspuns la o problemă frecventă care afectează un procent însemnat al populației Globului – calviția, cunoscută în popor drept cădere a părului. Micropigmentarea scalpului recreează, prin introducerea de pigmenți organici în piele, aspectul de foliculi de păr naturali. Micropigmentarea scalpului este un tratament pe deplin non-invaziv și non-chirurgical, neavând reacții adverse sau contraindicații.


AVANTAJE #1

  • Culoarea nu se schimbă în timp
  • Conferă un aspect natural
  • Fără durere
  • Fără cicatrici
micropigmentare scalp

MICROPIGMENTARE SCALP – ISTORIC


În ultimii ani, micropigmentarea scalpului a început să se contureze ca o alternativă viabilă la transplantul de păr, având în vedere costurile net inferioare și complexitatea redusă asociată acestui procedeu. Micropigmentarea scalpului este recomandată în una din cele două scenarii: micropigmentare cu o bază mai închisă la culoare între firele de păr rare, pentru a crea efectul de densitate, respectiv micropigmentarea scalpului în cazul persoanelor cu calviție avansată sau totală (chelie), care vor trebui să își tundă părul rămas scurt, pentru a se obține un scalp cu aspect uniform.


AVANTAJE #2

  • Durata: 3 ședințe
  • Forma: la alegere
  • Specialist acreditat internațional
  • 30 puncte / cm pătrat

MICROPIGMENTARE SCALP – PROCEDURA


Procedura nu afectează firele de păr existente, dar nici nu stimulează creșterea de fire noi de păr. Aspectul micropigmentării scalpului va fi adaptat fizionomiei și dorinței fiecărui client, ce va fi asistat pe parcursul întregului proces de artistul nostru acreditat la nivel internațional în tehnica micropigmentării scalpului.

După această etapă preliminară, se începe procedura de micropigmentare, care presupune introducerea unui pigment organic, ce nu își schimbă culoarea în timp, în țesutul scalpului cu ajutorul unui set de ace sterile. Pentru a atenua disconfortul generat de înțepăturile acelor, se va folosi o cremă specială anestezică, care nu va împiedica însă iritarea țesutului ce poate apărea, însă orice disconfort sau roșeață a pielii va dispărea în 2-3 h de la procedură.


NOTĂ

  • Folosim pigmenți organici, de înaltă calitate, utilizați de traineri internaționali acreditați, care nu își pierd culoarea în timp.
  • Programarea se face numai în urma consultaţiei si achitării unui avans de 30%

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAŢIE GRATUITĂ

Contactează-ne acum și fă-ne o vizită sau consultă-te cu unul din specialiștii noștri.