Micropigmentare sprâncene

Micropigmentare sprâncene tehnica powder şi fir cu fir.

MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE – INTRODUCERE


Procedura micropigmentării sau a machiajului semipermanent, cunoscută și sub numele de tatuaj cosmetic presupune introducerea unui pigment cosmetic special în stratul superficial al pielii,  (circa 0,3 mm adâncime). Scopul este de a corecta și totodată înfrumuseța trăsăturile și forma naturală a sprâncenelor.

Micropigmentarea desăvârșește forma și trăsăturile sprâncenelor, fără a interfera în vreun fel cu firele de păr deja existente. Micropigmentarea sprâncenelor va fi adaptată fizionomiei și dorinței fiecărui client, ce va fi asistat pe parcursul întregului proces de echipa noastră cu experiență vastă în tainele micropigmentării. Introducerea pigmentului va fi precedată de o fază preliminară de stabilire a formei, texturii și culorii noilor sprâncene. Acest proces se face cu ajutorul unui creion special, menit a simula look-ul post-micropigmentare al sprâncenelor dumneavoastră.


AVANTAJE #1

  • Tehnica powder și fir cu fir
  • Durata: 2 ședințe
  • Pigmenți organici
  • Culoarea nu se schimbă în timp
micropigmentare sprancene

MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE – PROCEDURA


După ce ați căzut de comun acord cu privire la forma, culoarea și textura sprâncenelor, artistul nostru va începe procedura de micropigmentare. Aceasta presupune aplicarea pigmenților sub piele prin intermediul unui ac steril, de unică folosință, desigilat în prezența dumneavoastră. Procedura durează în medie 2 ore, în funcție de fizionomia sprâncenelor și de textura acestora.

Pentru a face procedura de tatuaj cosmetic cât mai tolerabilă din punctul de vedere al durerii resimțite, se vor folosi o serie de anestezice externe, sub formă de unguent. Acestea vor ameliora eventualul disconfort creat de procedura de micropigmentare a sprâncenelor. Tolerabilitatea diferă bineînțeles de la persoană la persoană, unele dintre clientele noastre mărturisind că pensatul este o procedură mult mai dureroasă decât micropigmentarea sprâncenelor.


AVANTAJE #2

  • Specialist acreditat național
  • Formă și aspect natural
  • Corecţie asimetrii
micropigmentare sprancene

MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE – ÎNGRIJIREA


Eventualele efecte secundare ce pot apărea în urma procesului de micropigmentare a sprâncenelor diferă de la o persoană la alta, în funcție de natura tenului și reacția organismului la pigmenții cosmetici antialergici și antiseptici. În marea majoritate a cazurilor, sprâncenele prezintă o roșeață și o ușoară umflare în zona micropigmentată. Aceasta dispare însă de la sine după circa 2-3 ore de la finalizarea procedurii.

În funcție de tipul de piele, în procesul de vindecare se poate elimina mai mult sau mai puțin pigment. Prin intermediul procedurii de retușare, care se desfășoară la 4 săptămâni după procedura de micropigmentare, vom putea stabiliza mai bine pigmentul în piele și corecta eventualele mici goluri generate de procesul de vindecare. În medie, sprâncenele micropigmentate pot rezista între 1-3 ani, în funcție de tipul de ten și o îngrijire adecvată.


NOTĂ

  • Folosim pigmenți organici, de înaltă calitate, utilizați de traineri internaționali acreditați, care nu își pierd culoarea în timp.
micropigmentare sprancene

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAŢIE GRATUITĂ

Contactează-ne acum și fă-ne o vizită sau consultă-te cu unul din specialiștii noștri.